Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Secureee

Lydoptagere fra Securee er designet til at være kompakte og samtidig have stor kapacitet. Den mindste model kan optage i 20 timer uafbrudt på en opladning og den største kan optage optage i op til 150 timer ved uafbrudt optagelse på en opladning. Når batteriet er opladet, kan du tænde for optageren og den vil optage lyd uabrudt indtil du slukker igen eller indtil der ikke længere er strøm på batteriet. To af modellerne har en mulighed for lydaktiveret optagelse. Her kan du vælge at optageren kun skal optage, når den registrerer lyde over en grænseværdi - dvs. som regel når den samtale begynder. I denne tilstand kan optageren spare på strømforbruget mens den er stand-by og venter på at gå i gang og man kan opnå meget længere driftstider.

En lydoptager fra Secureee kan være et nyttigt værktøj, hvis du har brug for at optage en samtale til dokumentation eller hvis du deltager i et møde eller lignende, hvor der er brug for at alle er enige om, hvad der blev sagt. Det kan også være en god mulighed til at optage en konference eller et foredrag som alternativ til videooptagelse, der kan virke forstyrrende. Du skal naturligvis være opmærksom på at det ikke i alle situationer er tilladt at lave en skjult optagelse. Så vi anbefaler at du undersøger den gældende lovgivning, inden du går i gang med at optage samtaler eller møder. Som udgangspunkt vil det være lovligt at optage et møde, hvor du selv deltager i samtalen. Men det er god skik at orientere de øvrige parter i samtalen om at du gerne vil optage samtalen.

De digitale lydoptageren har et opladeligt batteri indbygget, som nemt kan oplades via den medfølgende USB-ledning. Du kan enten tilslutte ledningen til en almindelig mobiloplader eller til en USB-port på din computer.

Når du skal høre optagelserne tilslutter du også optageren til computer via USB-ledningen. Herefter vil det foregå på samme måde som hvis du tilslutter en USB-stick eller en USB-harddisk. Du kan også nemt overføre lydoptagelser til din computer og slette dem fra optagerens hukommelse, så der bliver plads til flere lydoptagelser.