Overvågning af medarbejdere

Flere og flere virksomheder benytter sig i dag af videoovervågning på arbejdspladsen. I dag er muligheder mange for at både overvåge og optage medarbejderes gøren og færden. Hos Specialkemra.dk finder du et stort udvalg af moderne spionudstyr, som kan anvendes til at dokumentere uønsket adfærd på arbejdspladsen nemt og diskret.

Flere danske virksomheder benytter overvågning på arbejdspladsen

I dag vælger flere og flere danske virksomheder at anvende eller anden form for overvågning på arbejdspladsen. Der kan være mange situationer, der giver anledning til at det er nødvendigt enten at bruge videoovervågning eller anvende lydoptagelser. 

Traditionelt set har det været mest udbredt inden for udvalgte brancher, herunder blandt andet i detailbranchen, i lufthavne og ikke mindst på større varelagre. 

Her har man i mange år anvendt overvågningsudstyr til at dokumentere hvorvidt om medarbejderne har begået tyveri. 

Men der har også været eksempler på virksomheder, der har ønsker at dokumentere, at medarbejderne lever op til en række interne regler på arbejdspladsen. Dette har blandt andet inkluderet hvorvidt om medarbejdere har drukket i arbejdstiden. 

Derudover ønsker mange arbejdsgivere også at anvende overvågning til at forsvare deres medarbejdere i forsikringssager. 

Dette ses blandt andet inden for transportbranchen, hvor medarbejderovervågning er meget almindelig. Her anvender mange vognmænd eksempelvis bilkameraer og bakkameraer til at dokumentere deres ansattes adfærd i trafikken. Dette er særligt belejligt, hvis en arbejdsgiver ønsker at vide, hvorvidt om hans medarbejdere er ansvarlige for en eventuel ulykke eller ej. 

Find det rette udstyr til dine behov

Siden alle industrier medfører forskellige behov, finder du hos os et stort udvalg af forskelligt overvågningsudstyr, som gør, at du kan finde et produkt, der passer til enhver tænkelig situation. 

Når du skal vælge, hvilket slags udsyr du skal bruge er der flere ting du bør tænke over, herunder:

  • Hvor stort et område skal du overvåge?
  • Har du brug for både video og lydoptagelser?

Når det kommer til diskrete lyd- og videooptagelser, særligt til kontormiljøer, så er nogle af vores mest populære produkter vores spionkuglepenne og vores USB-stiks. 

Vores spionkuglepen er både super-diskret samt i stand til at optage både billede og lyd i rigtig god kvalitet. 

Derudover har vi også GSM-aflytningsapparater, der bruger GSM-mobilnettet til at sende aflytningen til din telefon. Du ringer op til aflytningsapparatet, der er udstyret med SIM-kort. 

Apparatet besvarer derefter dit opkald og tænder for den indbyggede mikrofon, så du kan høre hvad der foregår i lokalet.

Vi har også alm. trådløs overvågning via radiobølger. Det fungerer som en envejs-walkie-talkie. Du kan også optage samtaler eller møder med vores aflytningsudstyr. Vores føromtalte USB-nøgle med indbygget mikrofon giver mulighed for diskrete lydoptagelser. 

Hvis du i stedet skal overvåge større områder såsom lagerhaller, så er det en god ide at vælge et IP kamera eller måske et overvågningskamera, der er indbygget i en røgalarm. 

Følg altid reglerne for overvågning af medarbejdere

Selvom der er både mange situationer der kan give anledning til at overvåge sine medarbejdere, samt mange teknologiske muligheder for at gøre det, så er det alene dit ansvar, at du følger reglerne inden for din branche, når det kommer til overvågning af medarbejdere. 

Reglerne er i dag forskellig fra branche til branche og derfor er det afgørende, at du sætter dig ind i, hvilke regler der gør sig gældende for dig. 

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning 

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket slags overvågningsudstyr, der passer bedst til din situation, så tvivl ikke med at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring med at rådgive vores kunder til at finde den bedste løsning på deres udfordringer. Vi ved derfor også, at to kunder aldrig kan være helt ens, og vi kan derfor hurtigt hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige løsning.