4G via SIM

Udendørs 4G kamera til SIM-kort m. batteridrift Reolink Go

Varenr.: ReolinkGo

2.299,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Reolink Go er det perfekte valg, hvis du skal overvåge et område, hvor du hverken har Wi-Fi eller strømforsyning. Kameraet kan placeres frit, hvor du har lyst, når der blot er 3G eller 4G dækning.

Du kan også bruge kameraet som vildtkamera, med mulighed for live video adgang til at se, hvad der sker foran kameraet, når der registreres bevægelse.

Der indsættes et SIM-kort i kameraet, som muliggør at kameraet kan tilsluttes til internet via mobil bredbånd. (SIM-kort er tilkøb).

Der er indbygget opladeligt batteri i kameraet, som kan holde kameraet kørende i flere uger (afhængig af aktivitetsniveau). Det er desuden muligt at tilslutte et solcellepanel, som løbende kan oplade batteriet (Solcellepanel er tilkøb).

Reolink giver dermed den ultimative frihed til placering af et overvågningskamera, selv på øde og fjerntliggende lokationer.

Kameraet er konstrueret med et vandtæt hus, så det kan anvendes udendørs.

Der kan indsættes et micro-SD kort i kameraet, til lagring af videooptagelser. Med den tilhørende app, kan optagelserne afspilles på din smartphone (micro-SD kort er tilkøb).

Indbygget PIR-sensor bevægelsessensor kan reagere, når dyr og mennesker bevæger sig foran kameraet og der kan sendes en push-besked til app'en samtidigt med at der evt. sendes en e-mail og lagres en video på micro-SD kortet.

Brugervenlig app til iOS og Android giver adgang til kameraets live-view og afspilning af videoer lagret på micro-SD kort. App'en kan også bruges til indstilling af kameraet, herunder aktivering og deaktivering af bevægelsessensoren.

Reolink Go leveres med et genopladeligt batteri, der har 7800 mAH i kapacitet. Når batteriet er fuldt opladet, kan det holde kameraet i drift i ca. 2 måneder i standbytilstand*. Eller ca. 8 timer med aktiv adgang til live video / afspilning af optagelser.

Batterilevetid kan variere baseret på forskellige udbydere af mobilnetværk, signalstyrke og andre faktorer.
Det anbefales at vælge en udbyder, der har bedst mulig dækning ved kameraets placering, for at få en optimal batterilevetid.

Hvis du vil forlænge batteridriftstiden, kan det være en fordel at bruge Reolink solcellepanel som tilbehør. Solcellerne kan sørge for løbende vedligeholdelsesladning på det opladelige batteri. Det opladelige batteri kan tages ud af kameraet, hvis du vil oplade det et andet sted.

* Standbytilstand: Når der ikke er adgang til kameraet fra Reolink-app eller bevægelses-registrering udløst af PIR-sensoren, skifter Reolink Go til standbytilstand for at minimere batteriforbruget.

Der medfølger engelsk kvik-start guide.