Smart IP-kamera med Wi-Fi Udendørs Vandtæt HD 720p

Varenr.: WIFICO10CWT

999,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Hjemmeautomation er nu blevet nemmere. Dette brugervenlige, intelligente IP-udendørskamera kan nemt tilsluttes dit eksisterende Wi-Fi-netværk for at overvåge udendørsområderne omkring huset og registrere eventuel lyd eller bevægelse.

HD-opløsning

Det optager i HD-opløsning (1280 x 720 pixler) og giver komplet klarhed over de optagne billeder. Hertil kommer, at kameraet er ligeså kraftigt om natten: Med dets nattesynstilstand giver det en rækkevidde på 15,0 m. 

Vandtæt


Fuldt indkapslet i et ultrarobust, vandtæt hus har dette IP-kamera en tilstrækkeligt stor, intern hukommelse på 16 GB. 

Krystalklart

Kameraet kan optage HD-videoer og billeder i 1280x720 pixler med dets 1/3" CMOS-sensor, giver en krystalklar opløsning og udløses, når der registreres lyde eller bevægelser. 


Tovejskommunikation

Det er muligt at kommunikere via kameraet, når tovejs tale og lytning er aktiveret – hvilket betyder, at det kan anvendes på samme måde som en telefon, når folk er inden for rækkevidde.


Nem konfiguration

Et kamerastativ leveres sammen med enheden, og dets hurtigstartvejledning sikrer, at du kan installere det på ingen tid.


Om Nedis® SmartLife

Oplev et stort og stadigt voksende udvalg af produkter – som f.eks. pærer, kontakter, fatninger, sensorer og kameraer – der alle kan styres via en brugervenlig og intuitiv app. Med stemmestyringsfunktioner understøttet af Amazon Alexa og Google Home, hvor der er ikke behov for andet end dit eksisterende Wi-Fi-netværk, er dette det forbundne, intelligente hjem på den nemme måde.

Uanset om du er på udkig efter en enkelt intelligent pære eller fatning, eller du vil automatisere hele huset, kan du her opleve, hvor tilgængelig intelligent teknologi er i dag.

Funktioner

• Intelligent IP-udendørskamera – et trådløst forbundet sikkerhedssystem til ejendommens udendørsområder, der er nemt at installere.

• HD-opløsning – giver krystalklare optagelser

• Sluttes nemt direkte til dit Wi-Fi-netværk – der kræves ingen separat hub

• Leveres med et kamerabeslag 

• Fuldt understøttet af alle andre produkter i Nedis® SmartLife-serien.


Pakkens indhold

IP-kamera

Strømadapter

Kamerabeslag

 

Lyninstallationsvejledning